et evigt minde om vores uendelige kærlighed
Familieliv | Smerter

Et evigt minde om vores uendelige kærlighed

5. januar 2018

Jeg elsker mine børn helt ubeskriveligt højt. De betyder alt for mig.

Mine tre år i smertehelvede, har været enormt hårde for Tobias og Emilie. At se deres ellers stærke mor blive svag. Ligge og græde pga voldsomme smerter. Give op. Tvivle på sig selv og på livet. At se deres mor miste overblikket, kontrollen og hukommelsen. Der har været mange tårer hjemme hos os. Alt for mange. Utrolig mange ændringer og tilpasninger. Mange skuffelser og tvivl på, om vores liv ville blive godt igen.

Men alt er heldigvis ikke dårligt

Vi har efterhånden lært min lidelse at kende. Vi har nogenlunde accepteret at smerterne er en del af mig – en del af vores lille familie. Vi har lært at tilpasse os. Finde alternativer. Smerterne forsvinder ikke og jeg bliver ikke den “gamle” mor igen. Vi har fundet nye værdier sammen. Vi er kommet meget tættere på hinanden og har et virkelig tæt bånd. Sammen er vi blevet stærkere.

Tobias og Emilie synes stadig at nogle ting er svære. De dage hvor deres mor er helt forpint af smerter og slet ikke kan rumme noget. De dage er hårde. Men vi har også rigtig gode dage sammen. Dage, hvor smerterne ikke fylder så meget. Hvor vi kan lave andet end at ligge på sofaen.

I går var en af de helt utrolig dejlige dage.

I går tog jeg fri fra arbejde, for at have en mor-datter-hygge-dag. Jeg elsker de dage, hvor Emilie og jeg laver noget sammen. Det er vi rigtig gode til 😍  Vi har i noget tid snakket om, at få lavet en mor-datter tatovering sammen – og det fik vi i går. En tatovering der betyder noget helt særligt for os.

Et evigt minde om vores uendelige kærlighed

Vores tatoveringer er tegn på, hvor meget vi betyder for hinanden. Vores helt særlige bånd. Et evigt minde om vores uendelige kærlighed til hinanden. Et hjerte med et uendelighedstegn snoet ind i. Vi fik dem lavet af Kim Hall hos Halls Tattoo i Odense. De er ikke ret store og meget enkle, så det var rimelig hurtigt overstået.   

 

Jeg er helt vildt glad for vores tatoveringer. Min valgte jeg at få lavet ved højre håndled. Så, hver gang jeg kigger på min hånd, vil jeg altid blive mindet om, at vi har hindanden. Mindet om vores helt særlige bånd.

Tak Emilie. Jeg elsker dig ❤️

Only registered users can comment.

 1. Hvor dejligt …. jeg ved, at I længe har talt om det – nu gjorde I det ❤️Kæmpe knuser til Emilie og dig 😘

  1. Tusind tak ❤️ Ja, endelig gjorde vi det. Vi er vildt glade for dem. Kæmpe knuser til dig fra os 😘

 2. Min datter og jeg har også fået lavet en mor/datter tatovering. Jeg fik det i mors dags gave sidste år. Det er næsten de samme, som I har fået lavet, nemlig en der symboliserer uendelig kærlighed ❤️

  1. Tusind tak for din besked Birgit 🙏🏼
   Sikke en fantastisk mors dags gave👌🏻 En gave givet i kærlighed, som giver et evigt minde om et særligt bånd er det bedste en mor kan få❤️ Du er faktisk den første jeg hører om, der også har fået lavet sådan en tatovering med din datter☺️ Jeg er så glad for min. Når jeg har det rigtig skidt, kigger jeg på mit håndled og tænker på, hvor heldig jeg er, at have så dejlige, kærlige og opmærksomme børn og det hjælper😍
   Ønsker jer en dejlig sommer ☀️

   Knus Tina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *