Holdningskorrigerende t-shirt fra anodyne virker den
smertelindring

Holdningskorrigerende t-shirt fra anodyne – virker den?

26. februar 2018

Indlægget er sponsoreret af Anodyne, men alle holdninger er 100% mine egne.

Kender du holdningskorrigerende tøj?

Måske har du hørt om holdningskorrigerende tøj, det er ihvertfald blevet meget populært og det kan jeg godt forstå, nu hvor jeg selv har prøvet det.

For tre uger siden modtog jeg en holdningskorrigerende trøje fra anodyne, for at teste om den kan hjælpe på mine smerter. Jeg fik deres Women´s Posture Shirt 2.0 og blev faktisk super glad for den, allerede første dag jeg havde den på. Jeg var ellers ret skeptisk inden og tænkte, at en t-shirt da ikke kunne gøre de store underværker 🤔

Men jeg må indrømme, at jeg faktisk føler, at den har en rigtig god effekt på mig. Jeg er ikke blevet smertefri, men jeg er blevet mere udholdende og den hjælper mig i nogle af udfordringerne i min hverdag.

Min kropsholdning er virkelig dårlig

Efter snart 3 ½ år med kroniske smerter på grund af 3 diskusprolaps i nakken, 2 diskusprolaps i lænden og en tarlov cyste ved korsbenet er min kropsholdning blevet helt forkert. Jeg krøller mig nærmest sammen i overkroppen og trækker mine skuldre frem. Jeg ved godt, at det er helt forkert og prøver at lade være. Prøver utallige gange i løbet af dagen at rette mig op. Men ryggen og skuldrene vil ikke rigtig komme på plads og blive der 😕

Allerede første dag jeg fik t-shirten på, kunne jeg mærke, at min overkrop blev støttet og strammet op, så min kropsholdning blev mere rigtig. Mine skuldre blev trukket længere bagud og jeg slappede mere af i musklerne i skuldre, nakke og ned langs rygsøjlen. Det var som om hele ryggen blev trykket på plads.

Nu bruger jeg den hver dag

Hver morgen, efter en tur under bruseren, tar´ jeg t-shirten på under mit almindelige tøj og har den på, mens jeg er på arbejde. Én af mine store udfordringer er nemlig, at klare mig igennem min arbejdsdag på 3 timer. Jeg er markedsføringskoordinator og har meget stillesiddende arbejde, hvor jeg ofte sidder dybt koncentreret ved min mac og falder sammen i en helt forkert foroverbøjet stilling. Med t-shirten på er det nærmest umuligt for mig at falde sammen og jeg bliver mindet om at rette mig op.

Det er helt utroligt så meget, den hjælper mig til at stå, gå og sidde rigtigt. Jeg falder ikke sammen i ryggen og kan fokusere mere på mine arbejdsopgaver. Min arbejdsdag er blevet meget bedre, jeg er blevet mere udholdende og jeg er ikke fuldstændig smadret, når jeg kommer hjem. Det er en kæmpe befrielse for mig 😃

I weekender har jeg især haft stor gavn af, at bruge t-shirten til sociale arrangementer. Normalt når vi fx er til fødselsdag, tænker jeg allerede på at køre hjem efter 1½ time. Så kan jeg simpelthen ikke holde ud, at sidde ned mere. Forrige fredag var vi til fødseldag for første gang, hvor jeg havde t-shirten på. Vi var der faktisk i næsten 5 timer. Det var helt vildt dejligt. Jeg var endda social og snakkede med de andre 😉

Er der så ulemper ved t-shirten?

Jep, jeg skal huske lige at skylle den op hver aften eller hver anden aften inden jeg går i seng, så den kan nå at være ren og tør til næste morgen. Jeg glemte det en enkelt aften og måtte tage på arbejde næste morgen uden t-shirten på – og det var bestemt ikke godt. Jeg kunne tydeligt mærke, at jeg hurtigt faldt sammen i ryggen og havde mere ondt, da jeg kom hjem igen. Men det er der heldigvis et råd for: Jeg er simpelthen nødt til at have en ekstra t-shirt ☺

Og så er der lige det med at få t-shirten på. For at den skal have en effekt, skal t-shirten sidde helt stramt, så den kan være lidt svær at få på. Især når man som mig har en temmelig stiv nakke og ikke kan bøje hovedet ret meget. Men hvis bare man følger anodynes video, med en vejledning i at tage den på, er det ikke noget problem.

Vil jeg anbefale t-shirten til andre?

Jeg har rigtig god effekt af den holdningskorrigerende t-shirt. Så ja, jeg vil helt klart anbefale den til andre med rygsmerter ❤️

Only registered users can comment.

 1. Hejsa
  Vil bare lige gøre dig opmærksom på at du kan få T-shirten med gennemgående lynlås så du er fri for at skulle hive den ned over hovedet. Måske det er bedre for dig?
  Er helt vildt glad for min også. Den virker bare 👍🏼

  1. Hej,
   Tusind tak for din besked❤️
   Jeg overvejede også om den med lynlås var bedre, men jeg satsede og prøvede den uden😬 Hvis bare jeg tar t-shirten på som anodyne anbefaler, kan jeg sagtens få den på👍🏼 Jeg er utrolig glad for den.

 2. Kan man få t-shirten med lynlås. Den har jeg kigget efter, men kunne kun finde undertrøjen, så jeg har købt begge dele, men er bange for, at jeg ikke selv kan få t-shirten af igen.

 3. Efter at have læst din anbefaling kan jeg godt se, at det er det rigtige for mig at få en sådan trøje specielt, når man kan have den på under almindeligt tøj.
  Tak!!

  1. T-shirten sidder meget stramt og jeg føler mig bedst tilpas med at den lige er skyllet op, enten efter hver eller hver anden gang jeg har haft den på. Om det er nødvendigt tror jeg egentlig ikke – det har jeg det bare godt med☺️ Især nu i varmen og de dage hvor jeg har cyklet til og fra arbejde☀️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *