Fokusere på det positive
Selvudvikling | Smerter

Tak til dig, der gør mig glad

5. november 2017

I dag gjorde en helt fremmed person mig glad. På min Instagram profil skrev hun: “Dejlig profil, masser af inspiration”.

Mange synes sikkert ikke, at det er noget særligt og jeg ville formentlig heller ikke have tænkt synderlig meget over det førhen – inden jeg fik smerterne. Men efter at mit liv har ændret sig pga smerterne, har jeg også ændret mig. Jeg er blevet meget mere opmærksom på alle de små ting.

Jeg har lært at glæde mig over de små ting.

Som f.eks en lille kommentar på Instagram. Eller når min søde mor ringer mandag eftermiddag og spørger, om hun ikke skal komme i morgen og gøre rent. (På trods af at hun selv har dårlig ryg, men ved at jeg ikke selv kan klare rengøringen mere).

Når jeg på en af de dårlige dage står og laver aftensmad og min 12 årlige søn Tobias kommer hjem fra fodboldtræning, kigger på mig, kommer hen og lægger armene rundt om mig og siger: “Jeg tror lige du trænger til en krammer mor”.

Når min dejlige 18 årige datter Emilie sender en SMS til mig lige inden jeg skal til endnu en undersøgelse, hvor hun skriver: “held og lykke mor 😘“ Og lige efter undersøgelsen skriver: “hvordan gik det?

Når jeg en af de helt slemme nætter vandrer hvileløst rundt. Vender og drejer mig i sengen pga smerter og min mand lægger sig ind til mig og nusser mig i håret indtil jeg falder i søvn.

Det er nogle af de ting, jeg kan blive glad af i meget lang tid og mange gange bagefter. De dage hvor jeg har det rigtig skidt og synes, at livet er noget møg pga smerterne og alt det de indebærer.  De dage finder jeg alle de små gode ting frem, der har gjort mig glad. Og det hjælper.

De gode ting får smerterne til at komme lidt i baggrunden.

Ved at fokusere på det positive, der er i mit liv, så fylder smerterne ikke helt så meget. Når jeg tænker på de dejlige mennesker jeg har tæt på mig, så kommer smerterne lidt i baggrunden.

Det har været svært at lære. Men jeg har efterhånden lært det: at fokusere på det positive istedet for det negative. Det er stadig noget jeg arbejder med. For de negative tanker vil rigtig gerne overtage, men det får de ikke lov til 😉 Jeg vil glæde mig over den jeg er, det jeg kan og de mennesker der er her for mig. Jeg vil glæde mig over alle de ting der gør mig glad.

Så… tusind tak til dig, der gør mig glad ❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *