Vi tar minderne med os
Familieliv | Selvudvikling | Smerter

Vi tar minderne med os

18. juni 2018

Der har været meget stille her på bloggen i noget tid – men der har bestemt ikke været stille hjemme hos os 😅 vi har knoklet med huset. Som jeg skrev i sidste indlæg, Nu kan jeg ikke mere, så har vi besluttet at sælge huset og flytte til noget mindre. Men hold nu fast, hvor er der meget der skal gøres i forbindelse med et hussalg😲

Det har været en svær beslutning

Beslutningen om at forlade vores skønne hjem, som vi har bygget op sammen, har været hård. Vores elskede hjem, hvor børnene er vokset op. Her, hvor vi har leget gemme, bygget huler og snemænd, bagt utallige kager, lavet perleplader, leget med LEGO og Barbie og holdt skønne fester. Her, hvor Thomas bar mig over dørtrinet efter vores bryllup, hvor Tobias tog sine første små skridt og Emilie stod og dansede og sang foran spejlet. Alle de sjove børnefødselsdage med skattejagt i haven, hyggelige juleaftener med besøg af julemanden, sommeraftener på terrassen, fredagshygge med film, popcorn og slik🍿

Der er så meget historie i det her hus.

Så mange fantastiske minder her fra vores hjem.

I starten kunne jeg slet ikke forene mig med tanken om at flytte. Bare sige farvel til vores fælles sted. Men så besluttede jeg mig for at se realistisk på vores liv. Vores liv har ændret sig utrolig meget, efter jeg har fået kroniske smerter. Så jeg tænkte, at det var tid til, at vi skulle tilpasse os vores liv, som det er nu og ikke som det var før. Se i øjnene at et stort hus med en stor have ikke er godt, når nu jeg har dårlig ryg og smerter døgnet rundt.

Og så tænkte jeg: Det er jo bare et hus. Mursten.

Ja, vi haft så mange skønne og uforglemmelige år i vores hjem sammen. Utallige skønne minder herfra. Men…

Vi tar minderne med os ❤

Minderne er en del af os og blir ikke tilbage i huset. Alle de minder vi har, er jo i vores sind. Så når vi lukker døren, drejer nøglen om for allersidste gang og kører væk fra vores hus, så tar vi alt andet end huset med os. Og alle de skønne ting vi har oplevet sammen her, kan vi kigge tilbage på og glæde os over. Minderne flytter sammen med os.

At flytte er jo at tage sit liv med sig.

Et hus er jo bare et hus. Og vi finder et nyt sted, som bliver vores nye hjem. Et nyt hjem, hvor vi sammen vil skabe endnu flere fantastiske minder Sammen ❤ Et hjem, som passer til os nu. Et hjem, som ikke kræver så meget rengøring og vedligeholdelse. Hvor jeg med god samvittighed kan bruge tid på at hvile og træne min slidte krop. Få mere overskud til alt det gode.

Og nu er jeg klar👏🏼

Klar til at give huset videre til en anden familie. Klar til at finde et nyt hjem sammen med min familie.

Klar til at skabe endnu flere dejlige minder❤

Only registered users can comment.

 1. En virkelig smuk rekapitulation over årene på Ingolfs Alle.
  At gøre status på den måde er flot og vil hjælpe jer til at glæde sig til noget nyt. Jeres liv vil utvivlsomt blive mindst lige så godt og indholdsrigt som det indtil nu har været. Børnene er godt nok blevet ældre, men de glæder i kan forbente med dem vil blive anderledes, men bestemt ikke mindre.
  Held og lykke med alt det nye fremover.
  Hilsen Finn

  1. Tusind tak🙏
   Vi har haft så mange skønne, dejlige og uforglemmelig år her – men det får vi helt bestemt også i vores nye hjem❤️ Og så siger jeg jo samtidig også farvel til mit eget barndomshjem på Rulkehøjen – der har jeg også en masse skønne minder fra og i har en masse minder derfra, som i også tar med jer❤️ Tak for at i altid har været der for mig og min lille familie 😘 Vi glæder os til nye minder sammen med jer👏🏼

   Knus Tina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *